Lajme

19 June 2017

Chronic me të ftuar Endri Hysa B.boy sheen & Albano Ferraj B.boy just-on

|
By
|
0 Comment
|

Endri Hysa B.boy sheen & Albano Ferraj B.boy just-on ishin çunat e Break dance të cilët treguan se si nisi pasioni për kërcimin dhe sa ndikoi të jetuarit në shtetin fqinj Itali. Intervistën e keni mëposhtë bashkë me performancën e kërcimit të djemve:

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com