Lajme

23 May 2017

Chronic me të ftuar Igli Keci

|
By
|
0 Comment
|

Igli Keci ishte reperi i ri i ftuar në Chronic. Ai tregoi se si i lindi pasioni i të bërit Hip Hop,kush ishte reperi që dëgjonte dhe e frymëzoi atë.Ndër të tjera ai foli edhe për konkursin ku ai ka marrë pjesë “Freestyle Show” në MCN Radio.Dëgjoni intervistën e plotë mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com