Lajme

05 June 2017

Chronic me të ftuar King Gold dhe Jetmir Rrajta

|
By
|
0 Comment
|

King Gold dhe Jetmir Rrajta të ftuar në ‘Chronic’ erdhën për të promovuar këngën e tyre dhe për të treguar sa të vështirë e kanë si artistë të rinj që të nxjerrin në pah talentin e tyre.Sipas tyre producentët nuk i marrin përsipër kollaj tk rinjtë që nuk kanë shumë mundësi financimi në talentin e tyre.Ata folën për këngët dhe projektet që kanë bërë dhe që do të bëjnë në të ardhmen. Mëposhtë keni intervistën e plotë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com