Lajme

23 May 2017

Chronic me të ftuar Pablo Lera

|
By
|
0 Comment
|

I ftuari i radhës në Chronic ishte Pablo Lera i njohur si Mc Pablo dhe talent i zbuluar në “Freestyle Show”.Ai foli në Chronic per tekset e tij sociale dhe si ndikojnë ato në muzikën që ai do të bëjë.Ai shpjegoi edhe konceptin “Underground” dhe arsyet pse ai e promovon… Intervisten e keni mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com