Lajme

29 May 2017

Chronic me të ftuar Teson

|
By
|
0 Comment
|

Reperi i ftuar në Chronic këtë herë ishte Teson,djali nga Lapraka i cili tregoi fillimet dhe shtysat e para në Hip Hop. Ai tha se lagjia e tij e ka ndihmuar në fillimet dhe njohjet e para për Hip Hop.Ai me punën e tij të palodhur është drejt punimit të një albumi… Shikoni intervistën e plotë mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com