Lajme

19 June 2017

Chronic me të ftuar Ylldrit Jakupaj

|
By
|
0 Comment
|

Në “Chronic” ishte i ftuar Ylldrit Jakupaj,i cili foli për realizimin e albumit të tij për të cilin ka disa kohë që po punon. Ai tregoi se në këtë album ka folur për jetën e tij dhe gjithçka që e rrethon. Mëposhtë keni intervistën e plotë:

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com