Lajme

12 October 2018

Çizmet e gjata nuk dalin asnjëherë nga moda

Kur ditët e ftohta janë më pranë se asnjëherë ka vetëm një model këpucësh që mund t’ju shpëtojë. Këto janë çizmet e gjata të cilat do të vazhdojnë të jenë trend edhe për vitin 2019.

Me këto çizme të cilat mbulojnë këmbët deri lart, ju do të ndiheni ngrohtë dhe njëkohësisht plot stil. Nëse ju hidhni një sy fotove të vajzave të ‘showbiz’-it shqiptar ju do të mësoni një larmishmëri kombinimesh.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com