Lajme

11 June 2018

Claudia Jovanovski shpallet fituese e garës për kopertinën e “Maxim Australia”

Maxim prej disa javësh kishte hapur konkursin e bukurisë për vajzën e cila do ishte pjesë e kopertinës së Maxim Australia. Ishte një garë tejet e fortë ku pas kualifikimit përmes disa fazave dhe numërimit të votave fituese u shpall Claudia Jovanovski.

Përveç fitimit të rreth $ 7,500 USD, Jovanovski do të jetë pjesë e një botim me dy faqe në revistën australiane dhe amerikane Maxim. Një pjesë e të ardhurave të ngritura nga gara do t’i dhurohen Movember Australia, e cila trajton çështjet shëndetësore me të cilat ballafaqohen meshkujt, duke përfshirë kancerin e prostatës, kancerin e testisit, shëndetin mendor dhe parandalimin e vetëvrasjeve.

Feeling fit and pretty in pink 💕 I guess the smile says it all 😀 #claudiajovanovski

Un post condiviso da Claudia Jovanovski (@claudia.jovanovski) in data:

Ju nuk duhet të jeni australian për të hyrë në një garë ndërkombëtare “Maxim Cover Girl” sepse Maxim organizon konkurse të tilla edhe në Kanada, Britani të Madhe, Gjermani, Francë dhe Meksikë. Me siguri kurioziteti për të njohur fituesen është shumë i madh dhe më poshtë mund të shihni disa prej fotove të saj ku vërtet do mbeteni të habitu nga bukuria, format e saj atraktive.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com