Lajme

30 May 2018

Dasara Karaiskaj: A është Notis Sfakianakis rom?

Para disa ditësh u mbajt në Pallatin e Kongreseve koncerti i këngëtarit të njohur grek, Notis Sfakianakis. Një koncert që nisi një debat të konsiderueshëm në rrjete sociale por jo vetëm. Kjo pasi shumë e konsideronin artistin një racist sidomos kundrejt shqiptarëve, duke qenë se ishte mbështetës i partisë Agimi i Artë.
Ditën e koncertit në Tiranë, Dasara arriti të fliste në ambjentet e jashtme të Pallatit të Kongreseve me një nga shoqëruesit kryesor të Notis. Ajo e pyeti ndër të tjera se sa e vërtetë është që Notis i përket komunitetit rom dhe nëse është e vërtetë si mund të jetë ai racist. Për të dëgjuar përgjigjen e tij, ndiqni videon më poshtë shkëputur nga “Dasara Show” në Tema Tv.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com