Lajme

17 August 2017

Dasara Karaiskaj: Baby G i lëpihet OTR

|
By
|
0 Comment
|

Dihet tashmë që Baby G është larguar nga produksioni i ZappnCris dhe si duket ka një lloj armiqësie në mënyrë të veçantë me Mozzik. Duke lënë pas On Records tani duket se dëshiron të rikthehet në labelin e parë ku ajo nisi,pranë OTR. Sipas informacioneve që Dasara tha në emisionin e saj,këngëtarja ka qënë në një koncert të Noizy-t dhe ka paralajmëruar të gjithë t’i hapin rrugën. Megjithatë Dasara në syrin e saj kritik e sheh më shumë si lëpirje të Baby G ndaj Noizyt për t’u rifutur në labelin e OTR.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com