Lajme

21 August 2017

Dasara Karaiskaj: E vërteta e djalit të Olti Currit

|
By
|
0 Comment
|

Sot një nga lajmet më të lexuara në portale ka qënë pikërisht lajmi se Olti Curri qenka baba i një djali 5 vjeçar dhe na e paska mbajtur të fshehur për një kohë kaq të gjatë. Por Dasara Karaiskaj ka si qëllim në emisionin e saj që të informojë mbi deziformimin e lajmeve të rreme. Të njëjtën gjë bëri edhe në këtë rast,duke i treguar publikut të gjerë të vërtetën se në fakt fëmija për të cilin po flasim nuk ka lidhje me Oltin dhe nuk është aspak djali i tij.Shikoni videon mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com