Lajme

28 March 2018

Dasara: Kristi Pinderi kërkoi azil se nuk e kuptoi Shqipëria, ç’do akoma me Shqipërinë?

Gazetari, Kristi Pinderi përfaqësues i komunitetit LGBTI, është larguar nga Shqipëria bashkë me të dashurin e tij. I janë drejtuar Kanadasë me pretendimin se të drejtat e tyre i thyhen në Shqipëri. Ky vendim i tij është komentuar gjatë emisionit “Dasara Radio Show”, dhe sipas drejtueses së emisionit duhet të kishte sjellë një mbyllje të qëndrimeve të tij me këtë vend. Përkundrazi ai shihet të reagojë shumë ashpër në rrjete sociale. “Nuk e di nëse këtë e bën për të justifikuar letrat që duhet të marrë apo Green Card apo e bën këtë se e ndjen veten të përfshirë?”-është shprehur Dasara. Një koment ky qështë vazhduar edhe nga Arbër Kodra, drejtor ekzekutiv i OMSA, i cili ka treguar se nuk do e zgjidhte asnjëherë alternativën e largimit nga Shqipëria.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com