Lajme

13 April 2017

Dega më e re në Universitetin e Washington studion Kanye West-in

Në janar të këtij viti, Universiteti i Washingtonit në Shën Louis hapi degën e fokusuar në “politikat” e Kanye West. Dr.Jeffrey McCune do të përdorë rastin e reperit të njohur për të studiuar një rast të sëmundjeve mendore dhe ai beson se rasti i West është ai i “gjeniut” dhe të “çmendurit” njëkohësisht. Qëllimi i leksioneve të McCone nuk është vetëm të diskutojë për rastin e hitbërësit të “Gold Digger” por të eksplorojë kuptimin më të gjerë të fjalës “i çmendur” dhe si ne e përdorim dhe adresojmë atë.
Dega “Gjej një gjeni që nuk është i çmendur: Kanye West dhe Politika e vetë diagnozës” eksploron se si Kanye disa herë vlerësohet si i çmendur sepse sjellja e tij është ajo e një personi jo të zakonshëm e të tjerët përpiqen ta kthejnë atë në një të tillë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com