Lajme

11 October 2017

Dhurata Dora provokuese në New York

Këngëtarja Dhurata Dora ka sjellë disa produksione muzikore që kanë rezultuar mjaft të suksesshme, kjo ka bërë që ajo të jetë mjaft e angazhuar me koncerte brenda dhe jashtë vendit. Ajo numëron me mijëra ndjekës në rrjetet sociale ku vazhdimisht mban të informuar fansat me foto nga përditshmëria e saj.

Së fundmi,këngëtarja ka treguar nëpërmjet disa fotove të publikuara në Instagram një nga shëtitjet e saj përgjatë rrugëve të New Yorkut,ku edhe do të realizojë disa koncerte për shqiptarët që jetojnë atje.

Ajo veçohet gjithnjë për stilin e saj të veçantë, të cilit i kushton kujdes në çdo paraqitje. Edhe në këto foto ajo shfaqej mjaft atraktive dhe provokuese, veshur me një mini fund të zi, shoqëruar me një mbulesë transparente.

N e w Y o r k

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DHURATA DORA (@dhuratadora) on

MUA by bestie @missadaa ?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DHURATA DORA (@dhuratadora) on

B l u r r e d

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DHURATA DORA (@dhuratadora) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com