Lajme

30 June 2018

Dhurata Dora sjell “Jake Jake”

Dhurata Dora ka lançuar këngën e re, të cilën e ka kompletuar edhe me videoklip.

“Jake jake” titullohet kënga, me të cilën këngëtarja i ka qëndruar besnik stilit të saj muzikor.
Për realizmin e kësaj këngë është kujdesur Cekic Beatz dhe produksioni Volt Media.
Ndërsa teksti është shkruar nga Gent Fatali së bashku me Dhuratën.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com