Lajme

06 May 2017

Dj Blunt dhe Real 1 mbajnë premtimin,ja kënga e re

Dj Blunt dhe Real 1, u kanë premtuar fansave të tyre që për çdo muaj do ta sjellin nga një këngë me klip të ri.Këtë premtim ata po e mbajnë, pasi që u bë vetëm një muaj nga publikimi i këngës “Pare si Thaçi, pare si Rama” dhe ata sollën menjëherë këngën e re.Blunt dhe Real, për “My Lova” bashkëpunuan me Imagine Films si dhe Big Boss Beatz.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com