Lajme

12 June 2017

Don Pine në Chronic

|
By
|
0 Comment
|

Don Pine në Chronic tregoi fillimet e tij të hip hop-it dhe si mori rrugë krijimtaria e tij.Ndër të tjera ai tha se i do kritikat dhe përmes tyre ai rritet artistikisht.Ndiqni intervistën mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com