Lajme

03 July 2017

Drake shqyrton albumin e Jay Z?

|
By
|
0 Comment
|

Drake dhe Jay-Z bënin të gjitha këto këngë së bashku një herë e një kohë. Dhe pastaj gjërat bëheshin konkurruese. Pra, me kalimin e kohës, ka pasur një numër “grushtash dhe goditjeje të forta” mes tyre. Nuk është tamam një betejë apo diçka e tillë. Megjithatë, ata po garojnë drejt diçkaje.
Duket sikur Drake ishte duke pritur në një restorant japonez në Baltimore dhe vendosi se ishte koha për të dëgjuar albumin e Jay-Z. E pra, kjo është pikërisht ajo që bëri ndërsa darkonte. 6 God filloi të kërkojë albumin e Jay në 11:55. Duket sikur restoranti theu protokollin sepse ata kanë një DJ. Megjithatë, Drake dëshiron të dëgjojë Jay … Drake e dëgjon Jay. Ata dëgjuan të gjithë albumin.Drake dukej sikur po shqyrtonte albumin e Jay-Z.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com