Lajme

17 May 2018

Drilon Hoxha: “Tipi i femrës që më bën për vete “

Në një intervistë të dhënë së fundmi për Revista Vip, Tema TV dhe MCNRadio, Drilon Hoxha është ndalur dhe ka folur së tepërmi për jetën e tij profesionale por edhe personale. Ai ka folur për pengesat në fillimet e karrierës së tij, mbështetjen që i ka dhënë familja por edhe çelsin e suksesit të filmave të tij.

I pyetur për tipin e femrës që i tërheq vëmendjen ai tha se ashtu sikurse pjesa më e madhe e djemve kërkon një femër me karakter të fortë, të jetë tip, të dijë të flasë në tavolinë por edhe të dijë të bëjë shaka. Për më tepër ndiqni intervistën e plotë në linkun e mëposhtëm:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com