Lajme

17 June 2019

Drogë, alkol dhe orgji!

Televizioni britanik “Channel 4” ka udhëtuar brënda 1 kroçereje përgjatë Mesdheut.

Pamjet e trasmetuara nga televizioni tregojnë qartë çmendurinë e këtij udhëtimin. Orgji mes të rinjëve dhe faktin se si mund të gjesh kokainë më lehtë se sa një pije.

Udhëtimi 5- ditor kushtone 1400 paund dhe shumë klientë e përshkruanin këtë udhëtim si gjënë më të neveritshme ndërsa shumë të tjerë si eksperienncën më të bukur të jetës së tyre.

 

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com