Lajme

17 May 2018

E dashura e Eugent Bushepës duhet të ndihet krenare, ai thotë fjalët më të ëmbla për të

Eugent Bushepa në intervistën e dhënë së fundmi është ndalur së tepërmi edhe tek marrdhënia e tij me të dashurën e tij Andia. Në rrugëtimin e tij të rëndësishëm në Eurovizion ishte edhe Andia.

I pyetur nësë e hutoi Eleni Foureira, ai u shpreh se ajo nuk është fare në shijet e tij. Kur u pyet se çfarë e tërhiqte tejk e dashura tha se e do të dashurën për thjeshtësinë, shpirtin dhe aparencën që ka.

Kënga ”Mall” është një dedikim për partneren e tij Andian me të cilën bashkëjeton prej më shumë se 6 vitesh dhe për një periudhë të shkurtët ndodheshin larg njëri-tjetrita.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com