Lajme

18 June 2019

E dhimbshme! Të moshuarit pa fëmijë vendosin të vetëvriten

Një çift të moshuarish në Uells të Britanisë kanë vendosur t’i japin fund jetës pasi mësuan se njërit prej tyre i kishte mbetur edhe pak muaj jetë, shkak për këtë ishte një sëmundje e pashërueshme.

Çifti i të moshuarëve të cilët nuk kishin arritur dot në rininë e tyre të sillnin në jetë një fëmijë vendosën t’i japin fund jetës së bashku, duke mos lënë njeri-tjetrin vetëm.

Fillimisht, çifti kishte dërguar disa dhurata për miqtë e tyre me postë dhe një letër për fqinjin, ku tregonin se ishin do t’i jepnin fund jetës së bashku.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com