Lajme

07 October 2018

Eaz, Xen dhe Ledri publikojnë videoklipin e “Nasty Girl”

“Nasty Girl” është titulli i këngës së re që ka ardhur si bashkëpunim ndërmjet Eaz, Xen dhe Ledri Vulës.

Ky projekt tashmë është kompletuar edhe nga ana vizuale dhe është publikuar në shërbimin më të popullarizuar të videove, YouTube.
Kënga është në dispozicion edhe në platformat tjera, si iTunes, Apple Music, Spotify, Google Play, Deezer dhe të tjera.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com