Lajme

14 March 2019

Edhe ndjekësit nga Arabia të hyjnë në punë!

Enca është komentuar gjithmonë për ndjekësit e blerë në Instagram, dhe nuk e kemi kuptuar kurrë arysen se pse në momentin që blejmë ndjekës, janë nga Arbania. Nejse, temë tjetër kjo!

Encës mesa duket ndjekësit Arab nuk i kanë hyrë në punë vetëm sa për numër.

Së fundmi këngëtarja ka dhënë një intervistë për një nga televizionet më të njohura në Irak, “Rudaw”.

Bravo Enca, jo keq!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com