Lajme

17 April 2018

Edhe pse është dasma e tij, Princi Harry nuk di kush po stilon fustanin e nusërisë së Meghan

Ne nuk jemi të vetmit që nuk dimë shumë detaje nga dasma e Princit Harry edhe Meghan Markle. Madje edhe vetë princi në kërkim të detajeve rreth dasmës mbretërore. Njëri prej tyre, është fakti që ai nuk di se kush po e stilon fustanin e nusërisë të Meghan. Askush nuk ia tregon Princ Harryt dhe askush nuk do e dijë deri sa të vijë dita e madhe.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com