Lajme

06 January 2016

Eliza Dushku sjell “Dear Albania”

Edhe pse larg vendit te saj te origjines, zemra dhe mendja e aktores me fame boterore eshte ne Shqiperi. Eliza Dushku, bashke me vellain e saj Nate, kane vizituar dhe filmuar vendin e shqiponjave si edhe 15 qytete dhe qendra historike per ti sjelle para publikut boteror ne nje dokumentar qe titullohet “Dear Albania”. Per sot shijoni trailerin e dokumentarit dhe ne ditet ne vazhdim, do ju sigurojme dokumentarin e plote.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com