Lajme

10 August 2018

Elvana Gjata lë mënjanë modestinë: Kam lindur për të fituar!

Shumë vite karrierë, sakrifica të shumta dhe gjithashtu suksese të panumërta si brenda vendit por edhe bashkëpunimet më artistë të huaj, e kanë bërë Elvana Gjatës të jetë një ndër bukuroshet më të dashura të muzikës në Shqipëri..
Ajo pavarësisht sukseseve është një nga personazhet më modestë, por siç duket nga postimi i fundit ka vendosur që këtë herë të ndryshoj pak. Në postim e fundit në Instagram, artistja ka vendosur të shpreh bindjet dhe konkluzionet që ka nxjerrë për veten.

“Unë kam lindur për të kënduar dhe për të fituar”, shkruan Elvana krahas fotos së shkëputur nga klipi i saj i fundit.

I was born to sing and to win.

Un post condiviso da Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com