Lajme

08 June 2017

Elvana Gjata sjell së shpejti “Identity”

Elvana Gjata ka paralajmëruar projektin e saj më të fundit, por njëkohësisht dhe më të rëndësishëm.

Ajo ka zgjedhur të prezantojë këtë projekt me një mini dokumentar për rrugëtimin e saj në muzikë ku shfaqet Shqipëria jonë e bukur.

Muzika nuk është thjesht një argëtim për të, por identitet. Se për çfarë bëhet saktësisht do mësohet më 14 qershor. Ndër të tjera kjo do të jetë video e parë e Elvanës në gjigandin Vevo.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com