Lajme

13 May 2018

Emily Ratajkowski: Gjoksi im, çelsi i suksesit

Emily Ratajkowski është padyshim një nga femrat më të bukura dhe nuk është aspak e çuditshme që ajo të ketë një vlerësim të lartë për veten e saj. Ajo gjithmonë është dalluar për sinqeritetin gjatë intervistave të saj në lidhje me fotot provokuese dhe sensuale që ajo realizon.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për Marie Claire ajo është ndalur së tepërmi tek ajo që e konsideron si “ çelësin e suksesit”, gjoksin e saj. Ajo është shprehur se është “arma” që e bën të ndihet e fuqishme edhe pse diçka e tillë nuk i pëlqen babait të saj sepse ai e sheh ende si një vajzë të vogël.

Disa mund të thonë se dëshira e saj për të vendosur trupin e saj në shfaqje është një mënyrë për të tërhequr vëmendje por Ratajkowski argumenton se çdokush duhet të ndihet i lirë të veprojë si ndihet pa e lejuar veten të ndikohet nga paragjykimi.

“Ne rritemi në këtë kulturë patriarkale dhe gratë fantazojnë për të shikuar veten përmes një vështrimi mashkullor. Por nëse një grua vendos të bëjë atë që pëlqen dhe e bën të lumtur atëherë ska arsye të mos veprojë ashtu siç e ndjen”.

NEW @inamorataswim 📸 @livincool

Un post condiviso da Emily Ratajkowski (@emrata) in data:

Allure

Un post condiviso da Emily Ratajkowski (@emrata) in data:

NY

Un post condiviso da Emily Ratajkowski (@emrata) in data:

💎💎💎

Un post condiviso da Emily Ratajkowski (@emrata) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com