Lajme

18 April 2018

Eni Koçi në një mënyrë të thjeshtë humbet 4 kilogramë

Vera po afron dhe format perfekte trupore janë një nga synimet kryesore të pjesës më të madhe të vajzave të showbizit. Stërvitjet intensive në palestër janë bërë pjesë e përditshmërisë së tyre në mënyrë që vera ti gjejë të përgatitura.

Njëra prej tyre është edhe Eni Koçi dhe mund të themi se ajo ja ka arritur qëllimit brenda një muaji, madje në një mënyrë shumë të lehtë. Ditën e sotme ajo ka postuar një fotografi në ‘InstaStory’, në të cilën duket se ka arritur të formojë linja perfekte trupore.

“-4 kilogramë në mënyrë shumë të shëndetshme për një muaj, stërvitje dhe ushqim të kontrolluar”, shkruan bashkëngjitur fotos së saj Eni.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com