Lajme

12 May 2017

Era Rusi e cilëson veten si femër e pavarur

|
By
|
0 Comment
|

Era Rusi flet për veten dhe thotë se është një femër e pavaruar,duke lënë të kuptohet se nuk i pëlqejnë femrat që varen të paktën ekonomikisht nga një mashkull. Ndër të tjera thotë se në Shqipëri femrat janë bërë mjaft të pavarura dhe meshkujt e kanë pak të vështirë t’a konceptojnë këtë gjë. Për të parë përgjigjen e plotë klikoni te video mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com