Lajme

15 June 2017

Eva në testin Sa Tupac je..

|
By
|
0 Comment
|

As Eva nuk i shpëtoi dot testit “Sa Tupac je”,ajo tregoi sa shkon me këtë test dhe foli dhe për pushimet dhe planet në radio.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com