Lajme

15 June 2017

Eva një Punonjëse Sociale që flet për marrëdhëniet e saj me femrat dhe meshkujt…

|
By
|
0 Comment
|

Eva Çuni,prezantuese në MCN Radio me “Metro” e ftuar në ‘Hangover’ tregoi profesionin për të cilin ka studiuar dhe marrëdhënien e saj me femrat dhe meshkujt… Mëposhtë keni intervistën:

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com