Lajme

05 August 2017

Familja Savage kërkojnë ndihmë nga avokati për të marrë vajzën nga R.Kelly

|
By
|
0 Comment
|

Familja e Joycelyn Savage ka punësuar një avokat me qëllim që të kthejnë vajzën e tyre në shtëpi.Babai i Joycelyn pati thënë në një konferencë për media që reperi, R. Kelly është duke e mbajtur vajzën e tij kundër dëshirës së saj, në një “kult abuziv”.Avokati i familjes Savage do të jetë Gerald A.Ata kanë thënë që janë të brengosur për shëndetin e vajzës se tyre dhe se nuk e kanë parë për më shumë se një vit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com