Lajme

12 July 2019

Fansat e Capital T të mblidhen të gjithë këtu!

Capital T ka goditur që në daljet e tij të para muzikore duke sjellë në çdo kohë hite që kanë ngelur në memorien e shqiptarëve.

Koncertet e këngëtarëve shqiptarë janë të rrallë. Ata janë të fokusuar më shumë në club-et e natës ku shumicat prej klientëve i sjellin PR-ët.

Capital T me anë të një postimi në llogarinë e tij në Instagram ka njoftuar se në muajin shtator do të japë një koncert madhështor në Sheshin Nënë Tereza.

Bëhuni gati të kërceni dhe emocionoheni më 9 shtator të këtij viti, pas pushimeve.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com