Lajme

02 August 2018

Flaka Krelani sjell projektin “Vet’me”

Flaka Krelani ka ardhur me një projekt të ri muzikor duke iu bashkuar një numri të madh të këngëve të sjella gjatë muajve të fundit të artistëve tonë.

Këngëtarja ka publikuar këngën “Vet’me”, e cila është kombinim i zhanreve pop, afro-beat dhe r&b.
Flaka Krelani ka ardhur me një projekt të ri muzikor duke iu bashkuar një numri të madh të këngëve të sjella gjatë muajve të fundit të artistëve tonë.

Këngëtarja jonë ka publikuar këngën “Vet’me”, e cila është kombinim i zhanreve pop, afro-beat dhe r&b.

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com