Lajme

20 February 2018

Fotografi Atisha Paulson bën “art” me fotot nudo të dërguara në Instagramin e tij

Fotografi Atisha Paulson së fundmi ka folur për mesazhet që i vine çdo ditë nga një numër i madh vajzash që duan të realizojnë foto nudo. Mjaftuan disa sesione fotografike të realizuara dhe publikuara në rrjetet sociale që ai të “pushtohej” nga mesazhet femërore.

Disa prej mesazheve ai i ka bashkëngjitur fotove kjo për të evidentuar disi edhe fenomenin. Fillimisht ai ka menduar se numri i madh i mesazheve lidhet me faktin se emri i tij mund të ketë krijuar keqkuptime dhe të gjithë mund të kenë menduar se ai është një femër.

Më poshtë mund të shikoni dhe albumin e tij fotografik me foto vërtet të “nxehta” të këtyre vajzave:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com