Lajme

05 May 2017

French Montana i dhuron 100 mijë $ fëmijëve në Uganda

French Montana së fundmi udhëtoi drejt Ugandës për të xhiruar videoklipin e këngës së tij të fundit në bashkëpunim me Sëae Lee, “Unforgettable”. I prekur nga varfëria por njëkohësisht nga pozitiviteti dhe gjallëria e fëmijëve dhe grave në Qendrën Suubi që vizitoi , reperi mori një vendim të rëndësishëm. Ai dhuroi plot 100 mijë $ organizatës jo fitimprurëse Mama Hope. Paratë që French dhuroi do të përdoren për ndërtimin e Qendrës Shëndetësore Suubi dhe për bankën e gjakut të Ugandës.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com