Lajme

30 January 2017

Getinjo me halle…

|
By
|
0 Comment
|

Getinjo është reperi i cili duket se këto kohë ka rënë pak në qetësi.Por ai pubulikoi një foto ku na bëri të mendojmë se ai paska “halle” mbi kokë. Në foto duket se është ulur në tavolinë në një dhomë të errët dhe sec po mendon të zgjidhë. Gjithashtu si diciturë ka shkruajtur “Nëse jeta të vë në situata të vështira mos thuaj ‘Pse mua’ ,por thuaj ‘Më provo’… Na mbetet t’i urojmë t’i zgjidhë hallet sa më shpejt Getinjo…

When life puts you in tough situations don't say "why me" ? Just say "try me" ??? @zzapnchriss

A photo posted by GETINJO (@getinjo) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com