Lajme

08 February 2017

Gigi Hadid një kukull e vërtetë

|
By
|
0 Comment
|

Gigi Hadid tashmë është një kukull Barbie.Tommy Hilfiger është ai që ka dizenjuar kukullen Gigi për sfilaten e re që I pret ku vetë Gigi është imazh kryesor I firmës. Ajo ndihet shumë e emocionuar dhe e nderuar për këtë dhuratë të bukur që I ka bërë stilisti.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com