Lajme

13 February 2019

Goca mendjen KËTU! Ky djalë fiton miliona në muaj, është sexy dhe po kërkon të dashur!

Matthew Lepre është vetëm 26 vjeç dhe fiton plot 120 mijë dollar në muaj, kjo si rrjedhojë e biznesit të tij për shitje elektronike online.

Gjendja financiare e Matthew nuk ka qenë e tillë para disa vitesh, ai la universitetin për të ndihmuar mamanë e tij por sot numëron miliona.

I ri, i pashëm, me muskuj dhe me shumë para… Kujdes. Pikerisht tek kjo e fundit kujdes. E gjithë bota po shkruan për deklaratën e Matthew që ka dhënë për “The Mirror“, pasi i riu është single edhe pse jemi në prag të Shën Valentin-it, pasi ai ende nuk ka njohur një vajzë që ta dojë përtej shifrave të tij në llogaritë bankare.

Jeni të interesuara?!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com