Lajme

11 August 2017

Google feston ditëlindjen e hip hop-it me simbolin e përshtatur të tij por jo vetëm

Sot është një ditë e rëndësishme për zhanërin tonë të preferuar muzikor, hip hop-in, pasi festojmë 44 vjetorin e tij. Google herë pas here ndryshon logon e faqes në raste të datave e ngjarjeve të rëndësishme , dhe sot Google Doodle kreativ feston krijimin e hip hop-it. Për të qenë brenda temës është përzgjedhur një dizajn graffiti dhe për më tepër është edhe në formën e një video të shkurtër që tregon rreth kësaj ngjarjeje të rëndësishme që ka pasur impakt përveç se në industrinë e muzikës, edhe në ekonomi e në fashion.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com