Lajme

31 January 2019

Grazia për Stinen :”Nuk jemi armiq,mbetemi prindër të fëmijës sonë!”

Ndarja mes një çifti sigurisht që është e vështirë, sidomos kur në mes është një fëmijë!

Por në fund të ditës ajo që ka rëndësi është që ndarjet të bëhen në mënyrë paqësore.

Dhe shembullin më të mirë duket se e ka dhënë këngëtari Stine me Grazian.

Kjo e fundit e intervistuar nga gazetarja e emisionit Da’Sara Show për Tema Tv është shprehur :”Nga ana profesionale Nestin e kam pasur mbështetje,e kam dhe besoj se do ta kem mbështetje gjithmonë.Ne nuk jemi armiq ne jemi prindër të një vajze.
Fakti që gjërat nuk na ecën siç duhej nuk do të thotë që jemi armiq!” e mbylli ajo.

Intervistën e plotë të Grazias për emisionin Da’sara Show mund ta ndiqni më poshtë.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com