Lajme

17 May 2017

Gucci Mane dhe Keyshia Ka’oir martohen para kohe

|
By
|
0 Comment
|

Thashetheme ka se Gucci Mane dhe Keyshia Ka’oir mund të jenë marrë martuar fshehurazi.Mos harroni se Guwop dhe Keyshia u thanë fansëve muajin e kaluar se ata do të martoheshin më 10 tetor 2017 në orën 10:17.
Tani një seri postesh të Instagram kanë bërë që fansët të besojnë dhe spekulojnë se Gucci dhe Keyshia u bënë zoti dhe zonja Radric Davis këtë fundjavë. Gucci dhe Keyshia bënë një fotografi me nënën e Keyshisë në ditën e Nënës dhe çifti ishin të veshur në të bardha.
Mbase ata janë martuar më herët,por po mendojnë të bëjnë edhe një ceremoni të madhe dasme në tetor.

Happy Mother's Day to the best mom in the entire world! WE LOVE U MAMA❤️

A post shared by Keyshia Ka'oir (@keyshiakaoir) on

I wish I could explain your eyes & the rhythm of your heartbeat when I lay on your chest! 5/14/17

A post shared by Keyshia Ka'oir (@keyshiakaoir) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com