Lajme

06 May 2017

Gucci Mane dhe Metro Boomin rikthehen me një bashkëpunim

|
By
|
0 Comment
|

Gucci Mane është duke luajtur me zemrat e fansëve të tij tani!Gucci Mane dhe Metro Boomin janë kthyer përsëri. Guwop në Instagram bëri të gjithë me dije se ai dhe Metro kanë një mixtape të ri dhe është gati të dalë nga momenti në moment.
“Dikush më tha ta bëj këtë tape me metro ASAP … thashë që dua ta bëj!” – tha Gucci.Guwop postoi një tjetër foto me një titull që lexonte: “Metro. Guwop.Regjistrim i ri… saynomo. “Gucci nuk u zgjerua shumë, por ai bëri një aluzion se ai mund t’a nxirrte projektin çdo ditë nga tani! Ndoshta edhe gjatë fundjavës!
A jeni gati për të dëgjuar se çfarë Gucci dhe Metro kanë gatuar ?!

Metro. Guwop. New tape ? saynomo

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com