Lajme

20 June 2017

Habit çifti- Marrëdhënia treshe na bën prindër më të mirë…

Një çift ka deklaruar se jeta e tyre seksuale është përmisuar shumë që në momentin që në marrëdhënien e tyre shtuan dhe një grua tjetër. Madje sipas tyre janë përmisuar edhe si prindër.
Matthew, 31, dhe Michelle, 30, nga Huntington Beach, California e njohën 26 vjeçaren Courtney nëpërmjet një aplikacioni njohës duke qenë se e ndjenin që diçka i mungonte marrëdhënies së tyre.
Të tre filluan të shkonin aq mirë sa vendosën të jetojnë në të njëjtën shtëpi, bashkë edhe me 2 fëmijët e tyre.
Treshja që ka qenë sëbashku për më shumë se 2 vite tregojnë se marrëdhënia e tyre poligame ka shumë përfitime, sidomos në dhomën e gjumit.
Përsa i përket xhelozisë ata kanë treguan që nuk ka aspak xhelozi mes 2 partnereve, thjesht më shumë dashuri dhe pasion.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com