Lajme

21 August 2018

Habit Winona Ryder: Unë dhe Keanu Reeves jemi të martuar që 25 vjet

Winona Ryder pranon se 26 vjetmë parë është martuar me kolegun, Keanu Reeves.

Duke e promovuar filmik romantiko-humorisitik, ku luan edhe aktori i njohur, ka zbuluar se ishin martuar në të vërtetë në vitin 1992, në xhirimet e filmit, “Dracula”.
Aktorët luajtën së bashku në filmit e zhanrit horror dhe personazhet e tyre, Mina dhe Jonathan Harker dhe u martuan sipas të gjitha rregullave të Kishës në Los Angelos.
“Vërtet, unë betohem, se është më se e vërtetë se jemi martuar. Në atë skenë filmike, Francis (regjisori i Draculas) kishte sjell një prift të vërtetë, i cili kreu ceremoninë. Unë mendoj se jemi të martuar”, tha Winona.

Se dasma ishte respektuar nga të gjitha rregullat që kishte kërkuar kisha u konfirmua nga regjisori, Frances Ford Coppola.

“Ajo ishte shumë autentike dhe ceremonia ishte e mrekullueshme. Kemi pasur një prift të vërtetë. Pra, kur u përfundua e gjitha, kuptuan se Kenau dhe Winona ishin martua me të vërtetë, si rezultat i skenës dhe solemnitetit”, tha Coppola.

Theksojmë se në kohën kur u xhiruar filmi i famshëm Dracula, Ryder ishte vetëm 21-vjeçare gjersa Reeves kishte 28 vjet.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com