Lajme

11 February 2019

Hakmarrja më e mirë për Shën Valentin: Vendosini gjarprit emrin e ishit!

Në rubrikën “Çudira nga bota” ose “Mos e beso po deshe”, këtë herë do të flasim me një rast aq sa të frikshëm dhe qesharak.

“Wild Lide Sydney Zoo”, kopështi zoologjik në Australi u jep mundësinë njerëzve të lënduar në dashuri që t’i japin emrin e ishit një gjarpri për vetëm 1 dollar, me rastin e Shën Valentinit.

Në 14 shkurt, të gjithë ata që duan t’i japin emrin e ishit një prej gjarpërinjve më helmues në botë mund të futen në konkurs me vetëm 1 dollar. Më pas, me short do të zgjidhet fatlumi që do t’i vendosë emrin e ishit gjarprit të kopshtit zoologjik.

Parë e mbledhura do të shkojnë për nisma humanitare!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com