Lajme

10 June 2019

Hologramët 3D, teknologjia e re e ndërveprimit njerëzor (VIDEO)

Platforma OLOS® dhe hologrami 3D janë një prej teknologjive bashkëkohore të përdorura në botën televizive, të reklamave por edhe të kinematografisë.

Në Shqipëri, një platformë e tillë ka pasur disa përdorime të vogla, megjithatë, nuk ka ende një përhapje të dukshme.

 

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com