Lajme

17 June 2019

Horror në Brazil, nëna tredh dhe më pas i pret kokën djalit sepse i ngjante të atit!

Një ngjarje makabër, horror dhe absolutisht e dhimbshme ka ndodhur së fundmi në Brazil.

Një nënë dhe e dashura e saj vranë djalin 9- vjeçar vetëm sepse i ngjante babait.

Rosanna Candido dhe Kacyla Pessona kanë tredhur të miturin fillimisht dhe më pas i kanë prerë kokën.

9- vjeçari i pajetë tashmë, jetonte me Rosanna Kandidos pesë vitet e fundit, pasi babi i tij kishte humbur kujdestarinë.

Për të fshehur krimin, dy bishat lesbike pasi e kanë tredhur dhe i kanë prerë kokën janë munduar të fshehin krimin, kanë marë trupin, e vendosën në një valixhe dhe e hodhën në një kanal me ujëra të zeza.

27-vjeçarja i tha policisë se djali ishte një barrë dhe pengesë për marrëdhënien e saj me Pessoa, e cila ishte po ashtu nënë e një vajze 9-vjeçare e marrë nën kujdesin e punonjësve socialë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com